• on
  • two
  • three
  • Team kita

    Team kita

  • Teknologi kita

    Teknologi kita

  • History kita

    History kita

Babagan awake dhewe

Liyang Weitefu Tools Co., Ltd punika perusahaan profesional kang specializes ing desain, Pabrik, lan Advertisement saka carbide ngalangi nglereni tools.Mainly pabrik pengolah ngalangi carbide, pribadi ngowahi, pribadi ngebur, pribadi reamer, PCD cutter, boring, sisipan, Kangge varieties saka nglereni pribadi non-standar bisa dirancang kanggo klien. Kabeh produk sing digunakake Applied ing area Processing machinery, kaya mobil, cetakan, plastik, kayu lan ing.

PANALITEN SAIKI
  • * Captcha: Pilih House

WhatsApp Online Chat !