• on
  • two
  • three
  • Tim kami

    Tim kami

  • Téhnologi kami

    Téhnologi kami

  • Sajarah kami

    Sajarah kami

Tentang Kami

Changzhou Weitefu Pakakas Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan profésional nu specializes di desain, pabrik, jeung diobral di carbide solid motong tools.Mainly manufactures panggilingan solid carbide, parabot péngkolan, parabot pangeboran, parabot reamer, PCD cutter, boring, inserts, Samentara éta variétas tina parabot motong non-standar bisa dirancang pikeun klien. Sakabéh produk anu lega dilarapkeun di wewengkon ngolah mesin, kawas mobil, molds, plastik, kai jeung saterusna.

panalungtikan AYEUNA
  • * CAPTCHA: Mangga pilih Tah kitu

WhatsApp Online Chat !